Met FRGRND geven wij generatie z een stem

16 nov, 2020

De eerste GenZ’ers betreden de arbeidsmarkt en hun koopkracht groeit. Met het merk FRGRND zet /LAB deze generatie daar waar geen enkele organisatie nog om ze heen kan: letterlijk op de voorgrond. FRGRND helpt organisaties bij het vinden, binden en boeien van GenZ’ers met behulp van onder andere co-creatie sessies, panels, mystery visits en onderzoeken.

Als (potentiële) klant en op de werkvloer weten bedrijven en organisaties niet goed hoe om te gaan met deze nieuwe generatie. GenZ, de ambitieuze, realistische en ethische pioniers zijn continu op zoek naar de waarheid en hebben een duidelijke mening:

“Ik vind hokjesdenken onnodig en ook niet zo boeiend. Man, vrouw, zwart, wit, bi, transgender, jong of oud: Iedereen hoort erbij en moet zichzelf kunnen zijn zonder zich te hoeven verantwoorden.”

“Ik bepaal binnen drie seconden of ik een artikel de moeite waard vind om te lezen.”

“Ik ben gemotiveerd iets van de toekomst te maken. Ik denk daarom niet in problemen, maar in oplossingen.”

Als digital natives, opgegroeid in een wereld zonder grenzen, een economische crisis en ook veel terreur en haat, is GenZ op zoek naar vastigheid en duidelijkheid. Ze zijn idealistisch en mega realistisch. Liever sparen voor later dan het uitgeven aan materiaal. Liever een baan met een hoger doel dan simpelweg geld verdienen. En ze zijn snel, heel snel.

Andy Cambeen, zelf GenZ’er, is names /LAB de trekker van FRGRND en zal in de komende maanden hard aan de bak gaan om FRGRND in de markt te zetten. Andy: “Ideeën ontstaan vaak op plaatsen waar mensen met uiteenlopende belangstellingen met elkaar in gesprek kunnen gaan. Het lijkt me dan ook super om samen met mijn mede-GenZ’ers met organisaties mee te denken over nieuwe inzichten, plannen en ideeën.

Organisaties die kennis willen maken met generatie Z kunnen terecht bij FRGRND. Meer weten? Neem dan contact op met Andy (andy@FRGRND.com) of check de website www.FRGRND.com