Diensten

Service design

Service design is het minutieus plannen en organiseren van alle aspecten van je dienst om gebruiksvriendelijke, concurrerende en relevante diensten te leveren die aansluiten bij wat jouw klant -bewust en onbewust- wenst.

Experience design

Experience design is een continu proces om belevingen waardevol te maken en te houden voor gebruikers in bijvoorbeeld musea, vliegvelden, toeristische bestemming of attractiepark.

Prototyping | testing

Zorg dat je snel en goedkoop faalt door vanaf het begin van je designproces prototypes te maken. Zo ontwikkel je alleen die ideeën door die levensvatbaar, wenselijk, haalbaar of schaalbaar zijn.

Co-creatie | participatie

Door te communiceren en intensief samen te werken met je eindgebruikers kom je tot nieuwe oplossingen die werkelijk aansluiten bij de wensen van de klant.

Design sprint

In een design-sprint werk je in een aantal dagen aan nieuwe ideeën en ga je kort door de cyclus van design thinking heen.

In-house design thinker

Een in-house design thinker brengt een klant- en oplossingsgerichte denkwijze mee in jouw organisatie.

Klantonderzoek

De basis van een succesvolle business is het kennen van de wensen en behoeften van je klant. Bij velen heerst het idee dat het doen van klantonderzoek tijdrovend, ingewikkeld en duur is. Niets is minder waar!

Customer journey mapping

Kijk door de ogen van je klant door een customer journey map te maken. Dat is een visuele weergave van hoe een gebruiker een dienst of product ervaart.