Diensten

Customer Journey mapping

Ga eens in de schoenen van je klant staan.

Lees meer→

Experience Design

Maak van jou bedrijf een unieke experience.

Wij helpen jou deze unieke ervaring te geven aan jou klanten. Samen gaan we opzoek naar je unieke verhaal en hetgeen wat jou klant wil. Dit vertalen we door naar een complete ervaring. Een ervaring die niet snel zal worden vergeten.

Service Design

Service Design is de kunst van het ontwerpen van waardevolle diensten en dienstverlening. Waardevol voor je klanten én waardevol voor jezelf.

In essentie is service design het minutieus plannen en organiseren van de mensen, infrastructuur, communicatie & materiële aspecten van je dienst om zo gebruiksvriendelijke, concurrerende en relevante producten en diensten te creëren. Laat je dienstverlening aansluiten bij wat jou klant graag wil.

 

Klantinzicht

Ken jij daadwerkelijk de wensen en behoeften van je klant? De basis van een succesvolle business toch?

Maar hoe verkrijg je deze inzicht, wat is hierbij van belang en wat moet ik doen om deze inzicht naar concrete mogelijkheden te vertalen? Dat zijn allemaal vragen die wij voor jou gaan beantwoorden. Na afronding weet jij precies wat je klanten/bezoekers willen en hoe je hier het beste op kunt inspelen.

Testing & prototyping

Binnen 5 dagen weet jij of jou (bedrijfs)idee levensvatbaar is.

Wij testen jouw nieuwe (bedrijfs) idee of prototype in 5 dagen. Hiermee geven we je snel inzicht waardoor het idee aangepast/verbeterd kan worden en de time-to-market wordt versneld.

Een idee testen en verbeteren in een korte tijdsperiode, wat wil je nog meer?

In-house Designer

Een in-house designer zorgt voor een klant- en oplossingsgerichte denkwijze.

Dit is zeer waardevol gedurende het ontwikkelen van een product, project of groeiproces. De design thinker in residence stelt de goede vragen op het goede moment. Dit zorgt er samen met het inzetten van de grondhoudingen en tools voor dat de organisatie stap voor stap verder wordt geholpen. Het wordt een nieuwe collega met ervaring en kennis in design thinking en de kunde om dit voor jou toe te passen.

 

Designsprint

In 5 dagen van probleem tot geteste innovatie.

Door middel van een pressure cooker maken we in 5 dagen de slag van probleem tot geteste innovatie.

Je zult versteld staan van wat er in 5 dagen mogelijk is.

Co-creatie & participatie

Kom in contact met jou doelgroep om te weten wat ze echt willen.

In gesprek komen met jou doelgroep? Wij regelen het voor je.

Benieuwd naar de de opdrachtgevers waarvoor wij hebben gewerkt?