Service design

Happy customers

Service design doe je samen met medewerkers, uiteindelijke gebruikers van de dienst en andere stakeholders. We kijken naar de dienst als naar een film met verschillende scènes. Elke scène bestaat uit grote en kleine contactmomenten (touchpoints) waar (complexe) processen aan ten grondslag liggen.

Wij weten dat de beleving van gebruikers verder gaat dan de levering van je feitelijke dienst. Ook belevingen voor en na jouw dienst beïnvloeden de uiteindelijke ervaring met jouw organisatie.
Service design is het minutieus plannen en organiseren van medewerkers, infrastructuur, communicatie en de materiële aspecten van je dienst. Zo zorg je ervoor dat je gebruiksvriendelijke, concurrerende en relevante diensten levert die aansluiten bij wat jouw klant -bewust en onbewust- wenst.

Meer weten over Service Design? Neem dan contact met ons op.

Service design boek

Ons boek over design thinking is niet om te lezen. Design thinking moet je doen. Over design thinking lezen geeft je kennis, maar door het te doen leer je wat design thinking voor jou, je studie en je werk kan betekenen. In dit boek zetten we je aan tot actie: design thinking by doing.